instagram

Instagram

7 Mart 2009 Cumartesi

YAĞMURDA BİR AKŞAM HÜZNÜ

Yağmurda Bir Akşam HüznüO öyle bir enerjidir ki, hepimizin üzerinde farklı ya da benzer etkiler bırakır. Sıkıntıyla başlayan ilk dakikaların yerini , tuhaf bir ferahlama, hafifleme, arınma alır. Onunla bütünleşir, hüznün kollarına bırakırsınız kendinizi…Sanki gökyüzü yüreğiniz, çakan şimşekler hıçkırığınız, yağmur da gözyaşlarınızdır artık…Ağlamak isteyip de ağlayamadığınız anlar vardır ya, hani nefessiz kalmış gibi hissedersiniz kendinizi, tek güç bulduğunuz suçlu sebebiniz yine yağmurdur…Yalnızlığınız farketmediklerinize sarılır, keşfetmeye başlarsınız,gördüğünüz herşey size daha doğal, zengin, güçlü, renkli gelir…Yağmur yağmaya başladığında zaman devreye girer.. Geçmiş, gelecek, şu an… Kazançlarınız, kaybedişleriniz.. Farkında olma haliniz….Yeniden diyebilirseniz herşeye rağmen… Umutla… Tanrıdan gelen herşeyi sevgiyle, sabırla kucaklayabilirseniz eğer; Sevimli o meşhur Arap kızının camdan size bakıp el salladığını görebilirsiniz:)O öyle bir enerjidir ki, hepimizin üzerinde farklı ya da benzer etkiler bırakır. Sıkıntıyla başlayan ilk dakikaların yerini , tuhaf bir ferahlama, hafifleme, arınma alır. Onunla bütünleşir, hüznün kollarına bırakırsınız kendinizi…Sanki gökyüzü yüreğiniz, çakan şimşekler hıçkırığınız, yağmur da gözyaşlarınızdır artık…Ağlamak isteyip de ağlayamadığınız anlar vardır ya, hani nefessiz kalmış gibi hissedersiniz kendinizi, tek güç bulduğunuz suçlu sebebiniz yine yağmurdur…Yalnızlığınız farketmediklerinize sarılır, keşfetmeye başlarsınız,gördüğünüz herşey size daha doğal, zengin, güçlü, renkli gelir…Yağmur yağmaya başladığında zaman devreye girer.. Geçmiş, gelecek, şu an… Kazançlarınız, kaybedişleriniz.. Farkında olma haliniz….Yeniden diyebilirseniz herşeye rağmen… Umutla… Tanrıdan gelen herşeyi sevgiyle, sabırla kucaklayabilirseniz eğer; Sevimli o meşhur Arap kızının camdan size bakıp el salladığını görebilirsiniz:)
Posted by Picasa

4 yorum:

  1. Ablacım merhaba..
    Bu yakışıklı torun dimi..
    Amanın öperim onu ben..
    Yazıda harika..Dokunaklı hemde..
    Sevgiler slmlar..

    YanıtlaSil
  2. minik delikanlımız hayli büyümüş. 41 kere maşallahh... yazın da çok güzeldi ablacım. paylaşımın için teşekkürler. Çorludan selam ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. yazı çok güzel ben arap kızını özledim ama çocukluğumda kaldı.görmek istesekte ne yağğmurda dışarıyı seyredecek zaman ne de arap kızını arayacak vaktimiz yok yada unutturdu bize hayat böyle güzellikleri.ben hep eskide kalmak istiyorum ama kayıp gidiyor ayaklarımızın altından hayat dediğin gibi....sevgiler efendim gene gelirim.

    YanıtlaSil
  4. Ola Sercen!

    Seja bem vinda ao meu cantinho ,gostei muito da sua visita ,obrigada por ser minha seguidora.
    Que menino lindo :-).

    Um bj...Nela

    YanıtlaSil